Wedstrijdverslag SC Emma – VV Oosterhout 1-1 ( 0-1)

Na vorige week met een verrassende 2-3 overwinning gedebuteerd te hebben in de 3e klasse mocht het vlaggenschip van SC Emma zijn eerste thuiswedstrijd spelen.

Tegenstander was VV Oosterhout die in de eerste speelronde vrij waren.

Op een zeer winderig en regenachtig sportpark was Oosterhout in de eerste helft duidelijk de bovenliggende partij. Rustig rondspelend probeerden ze gaten te vinden in de defensie van SC Emma.

Uit één van de mogelijkheden wisten ze de terecht 0-1 te maken. Na gestuntel in de verdediging kon onze invaldoelman `good old ` Lawrence Kuys Oosterhout van de 0-2 af te houden. Emma creëerde hier slecht enkele counters tegenover die vrij ongevaarlijk waren.

Na de rust tapte Emma uit een ander vaatje en gingen vol op zoek naar de gelijkmaker. Oosterhout werd onder druk gezet maar de goede doelman van Oosterhout leek niet te passeren. Vol passie en inzet bleven de manschappen van Roy de Bruin doorgaan om de terechte gelijkmaker te scoren. Daarbij moesten ze wel uitkijken voor de snelle counters van de tegenpartij. Na een lang oponthoud door een vervelende blessure bij een verdediger van Oosterhout liet de goed fluitende scheidsrechter 5 minuten doorspelen en in de laatste minuut van de blessuretijd wist Johan Versluis na goed terugleggen van Shendro Cristina de dik verdiende gelijkmaker te scoren. Dit was tevens de eindstand.

Met name in de 2e helft hebben we een zeer gedreven Emma gezien waar iedereen voor elke meter knokte en elkaars fouten werden hersteld. Prima gedaan mannen !!