Waspik - SC Emma 2-1

Vandaag een hele belangrijke wedstrijd voor ons, bij winst was handhaving een feit en waren we officieus periodekampioen’, aldus Emma-speler Randy van Eden. ‘We begonnen de wedstrijd slordig en kwamen binnen 3 minuten al op 1-0 achterstand. Het veldspel was onrustig en het tempo lag veel te laag. Waspik hield het compact en echt grote kansen creëerden wij ook niet. Na rust zaten we er iets beter in, per sloten hebben al vaker laten zien dat we terug kunnen komen. Via een corner kwamen we toch 2-0 achter, dan weet je dat het lastig gaat worden’.
Randy van Eden vervolgt: 'Vanaf dat moment, hebben we eigenlijk alles of niets gespeeld. Via Rayvano ‘van de Merwe kwamen we op 2-1 en kregen nog mogelijkheden op de 2-2. Helaas heeft het er geen enkel moment in gezeten voor ons. Het was slap en heel gezapig van onze kant.’
‘Volgende week de laatste speelronde en dat word belangrijk voor ons. Bij winst pakken we de periode en gaan we de promotie-nacompetitie in. Bij verlies kunnen we ook de nacompetitie in, alleen dan voor handhaving….’