vv DIA - SC Emma 3-2

Een zwarte dag voor SC Emma. De Dordtse ploeg verloor bij DIA met nipt verschil (3-2). Aangezien stadgenoot GSC/ODS wel wist te winnen droeg die ploeg de gehate rode lantaarn over aan Emma.
Randy van Eden namens de Dordtse derdeklasser: ‘Vandaag DIA uit, zij stonden een plekje hoger op de ranglijst, dus de punten waren hard nodig vandaag. We misten vanmiddag een aantal spelers, onder wie Michael Potkamp. Het was dus even puzzelen naar de juiste opstelling. Wij begonnen goed aan de wedstrijd en waren de bovenliggende partij. Hadden genoeg mogelijkheden, om de goal te maken, maar kwamen toch weer op 1-0 achterstand’.
Randy van Eden over de tweede helft: ‘Het zelfde spelbeeld, wij de bal en de kansen en DIA loerend op de omschakeling. We werden weer twee keer geklopt en keken ineens tegen een 3-0 achterstand aan. Normaal zouden de koppies gaan hangen, maar de mouwen werden opgestroopt; we gingen er nog vol voor. Via Vincent de Klerk en Shendro Cristina kwamen wij nog op 3-2. DIA wankelde en snakte naar het eindsignaal. Door een schot van Darren Segboer, dat van de lijn afgehaald werd, waren wij nog dichtbij de 3-3..Uiteindelijk staan we weer met legen handen en staan we ook nog eens onderaan. Het is heel zuur, maar de handdoek gooien wij zeker nog niet in de ring’.
*STAND 3de klas: Bavel 8-17 (+9), FC Dordrecht Am 8-17 (+3), Reeshof 9-14, 7de Dubbeldam 8-11, 9de RCD 8-10, 12de GSC/ODS 8-7, 13de SC Emma 9-5.
©Dordt2222
Deel dit met je vrienden!