Virtus – SC Emma 3-0

Virtus strijd nog volop mee voor het kampioenschap en wij zijn uitgespeeld, maar willen nog wel zo hoog mogelijk eindigen’, aldus Randy van Eden van de Dordtse derdeklasser. die spreekt van een geflatteerde nederlaag.
Randy van Eden: ‘Het eerste half uur waren wij de baas en hadden de score moeten openen. Wij hadden veel ruimte om te voetballen en Virtus kwam er eigenlijk niet aan te pas. Toch kwamen we zoals wel vaker dit seizoen, onnodig op een 1-0 achterstand door een corner die werd binnen geknikt. Je voelde aan alles, dat het Virtus-publiek en hun spelers opgelucht waren, met de openingsgoal. Denk als wij met de rust 1-4 voor hadden gestaan, je niemand had gehoord’
Randy over het tweede bedrijf: ‘De tweede helft het zelfde spelbeeld, wij de bal en de kansen en Virtus dat vooral achteruit liep. Het was wachten op de 1-1, want Virtus was zenuwachtig en wist niet goed wat ze moesten doen. Toch kwamen we op 2-0 achterstand en dit keer door een vrije trap. Dit was het moment, dat de wedstrijd wel op slot zat. Door een corner werd het ook nog 3-0’.
Slotconclusie Randy: ‘De score is geflatteerd. Dat we bij Virtus geen punt(en) gepakt hebben vandaag is echt ongelooflijk. Komende weken nog drie derby's op het programma en die willen we graag afsluiten met 9 punten’.