Update Contributie achterstanden week 2

Naar aanleiding van dit bericht van eind vorig jaar zijn er een 3tal mutaties. Met 2 is er een betalingsregeling getroffen die tot op heden goed nagekomen wordt. 1 heeft zijn totale achterstand betaald. Deze 3 leden zijn van de onderstaande lijst afgehaald. De overige 16 spelers hebben nog tot 1 februari 2024 de tijd om aan hun verplichtingen te voldoen. Indien dit niet gebeurd worden ze uit sportlink verwijderd en kunnen dus niet spelen voor hun team.

Beste leden,

Na de laatste mutaties hebben we de lijst aangepast met de achterstanden per heden. In totaal hebben wij 19 leden met een veel te grote achterstand. Deze leden hebben al diverse aanmaningen gehad en zullen dan ook per 01-02-2024 uit sportlink gehaald worden en kunnen zodoende dus niet meer voetballen.

Ivm de privacywet kunnen wij vanzelfsprekend geen namen noemen, maar iedereen wie dit aangaat weet dondersgoed dat hij of zij dit betreft. Bij de volgende teams halen we leden uit sportlink als er voor deze datum niet betaald is of er is een betalingsregeling getroffen:

Selectie 1-2 ( 10x)

Zondag 3 (1x)

Zondag 5 (1x)

Zaterdag 2 (2x)

Zaterdag 3 (1x)

Zaterdag 4 (1x)

Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie een mailtje sturen naar bestuur@SCEmma.nl

Deel dit met je vrienden!