Uit overwinning SC Emma in Delft tegen svvv Taurus zonder Emma supporters (2-4)

In Delft liet SC Emma zich niet verrassen door Taurus. De Dordtse ploeg won met 2-4. Emma-speler Randy van Eden die vanwege een enkelblessure voorlopig aan de kant moet blijven doet verslag.

‘De voorbereiding naar de wedstrijd was al vervelend, want vanwege lokale coronamaatregelen mochten we pas 30 minuten voor de aftrap arriveren op het complex. Omkleden en wedstrijdbespreking deden we bij Emma. De eerste helft was heel slordig aan beide kanten, het veldspel was slecht en de tegenstander was ook niet van hoog niveau. Via Bram Slagter kwamen wij op een 0-1 voorsprong. Keeper Tom van der Leer behoedde ons bij 0-0 nog op fantastische wijze voor een achterstand’.

Randy van Eden over het tweede bedrijf: ‘De tweede helft het zelfde spelbeeld, heel matig veel lange ballen en geen positiespel. Via een lob van Michel van Pelt kwamen wij op 0-2 voorsprong. De wedstrijd leek gespeeld, maar Taurus kwam knap terug tot 2-2. Even leek het erop dat we alles zouden verspelen, maar door een ingestudeerde corner kwamen we via Rachid El Khalifi op 2-3 en even later benutte Michael Potkamp een strafschop: 2-4. Dit was ook de eindstand. De 3 punten zijn binnen. En in het begin van de competitie maakt het even niet uit, hoe je je punten pakt, als je ze maar pakt. Volgende week Gastel uit en dat belooft ook weer een wedstrijd te worden waar veel strijd geleverd moet worden’.