Trots

Beste Leden,

Het begin van een nieuw seizoen is aanstaande en ga ik mijn 7e seizoen als alleenheerser van onze trotse club in. Nadat John van Slooten had besloten zijn functie neer te leggen hebben we een prima vervanger kunnen vinden en wel de one en only Wesley van der Linde. Welkom bij het eliteclubje Wes en namens al de leden bedankt dat je de functie op je wil nemen. We hopen dat dit voorbeeld doet volgen omdat we dringend verlegen zitten op vers bloed zodat tijdens onze vergaderingen verhalen uit de eerste wereldoorlog tot het verleden zullen gaan behoren. Onze huidige bestuursleden, maar ook good old John van Slooten bedankt voor jullie formidabele inzet de afgelopen jaren.

En ja nu het aankomende seizoen. We hebben weer wat leden mogen verwelkomen zodat we met 14 seniorenelftallen kunnen starten, netjes verdeeld over de zaterdag en de zondag. Ook onze jeugd zit in de lift al is de oudere jeugd nog maar magertjes vertegenwoordigd, maar daar gaat de jeugdcommissie aan werken. Ook draaien de diverse commissies op volle toeren, de activiteiten-, sponsor- en onder andere barcommissie kunnen ook wel diverse handjes gebruiken.

Het jaarlijkse memory toernooi wordt morgen (20-08) gehouden, voor mij en een hoop leden een letterlijk memorabel gebeuren. Immers we willen toch graag de leden die ons zijn ontvallen ieder jaar blijven herinneren en koesteren. Rest mij hierbij Peter Riet te condoleren met het verlies van zijn moeder. Ook ons aller Fred van Dongen wens ik hierbij een voorspoedig herstel met hetgeen hij de afgelopen maanden heeft meegemaakt. Het leven is nimmer uit te stippelen, maar één ding weet ik na de afgelopen jaren wel en dat is geniet van en met elkaar want niemand kan zeggen hoe oud hij of zij wordt. Respecteer een ieder of hij/zij nu een hoge rug, spataderen of een hazenlip hebben we zijn allemaal gelijk, ja zelfs je directe tegenstander of een scheids kan als menselijk worden beschouwd.

Wij als bestuur hopen dat onze leden ons eerste zullen blijven steunen, want de spelers alsmede technische staf zijn met iets moois bezig. De club bloeit als nooit te voren en ieder lid is er 1 met gelijke rechten maar ook zeker plichten. Wij als bestuur hebben besloten dat op de pof zoveel mogelijk moet worden uitgesloten, want een niet afgerekende bon is als stelen van je vrienden.

Ga niet mee in de hetze over discriminatie, ongelijkheid en nog meer van die fratsen. Maak gewoon dezelfde grapjes als altijd al vinden een hoop mensen dat niet kunnen. Ook ik zal niet veranderen en humor is voor mij een belangrijke drijfveer in het leven. Humor zegt het al, je maakt een grapje en je bedoelt het niet serieus. Dat mensen zich vervelen en zich overal druk om maken, het wordt steeds gekker. Niet te zwaar ademen want dan ben je hitsig of zeggen dat een vrouw er leuk uitziet is ook uit den boze want dan loopt die vent al gauw met een pondje recht vooruit ( sorry Peter 90 gram mag ook). De wereld waarin wij leven wordt steeds meer gecontroleerd, banken hebben geen dienstverlenende rol meer maar -bang voor de boetes- controleren zij ieder punt en komma. Hierbij is het MKB de lul. Terwijl banken miljarden winst maken over de rug van het hardwerkende midden kader heeft Rutte en de zijnen het gemunt op het volledig transparant maken van de dingen die wij doen. Onder het mom van de WWFT (witwassen en financieren van terrorisme) wordt de hardwerkende man of vrouw verweten om zijn kilo appels contant af te rekenen. Al gauw wordt er ingegrepen door de diverse instanties, hoe komt dit persoon aan € 3,-- contant geld?. Contant geld is geen geld al drijft de economie erop. Wij en dan praat ik over 98% van de bevolking hebben niets met de WWFT te maken, maar ja krijg dat bij de beleidsbepalers maar aan hun verstand. We gaan steeds meer betalen en minder privileges krijgen, een politieke loopbaan is voor mij waarschijnlijk te laat (alhoewel de president van Amerika is ook al ruim over de helft). Ik zou het wel weten iedereen is welkom maar wel bijdragen aan de maatschappij, we zijn allang het beloofde land niet meer. Zonder mensen in een hoekje te zetten, ben je ontevreden en kom je van buiten de landsgrenzen dan is er maar 1 conclusie: een geheel verzorgde terugreis en geen jaren procederen. Zakgeld van € 1.500 per maand en voor € 15.000 je huis laten inrichten logisch dat men steeds meer eisen gaan stellen. Ik ben geen rechts georiënteerde landgenoot alleen verdien je respect als de ander het ook voor je hebt. Wel vind ik dat mensen uit een oorlogsgebied “tijdelijk” een gespreid bedje mogen hebben.

Een frisse wind (niet zoals onze Geert) is heel erg welkom en natuurlijk mag Brussel wat in de melk te brokkelen hebben, alleen wij zorgen voor alle ingrediënten en hebben de regie daarover.

Vanuit mijn zetel wens ik een ieder lid een sportief en gezond seizoen toe. Ook onze sportgenoten op het eiland veel gezondheid en sportiviteit toegewenst, echter er is op voetbalgebied maar 1 beste zondagteam op het eiland….en dat is…….

Met sportieve groeten,

Jullie voorzitter Leo Teunissen.

Deel dit met je vrienden!