Strijdend SC EMMA VR1 legt VV Klundert VR1 in de 2e helft over de knie.

De vrouwen van Emma 1 reisden afgelopen zaterdag af naar Klundert, waar zij op een zware opgaven stonden te wachten.

Na 3 worstenbroodjes en een goede kop koffie, waren wij als fanatieke aanhang klaar voor de wedstrijd. Al gauw bleek het een pittige wedstrijd te worden, beide partijen kozen voor een aanvallende tactiek, waardoor het voor de supporters een lust was om naar te kijken.

Na ruim een half uur kwam Klundert, via een goede opbouw van achteruit, op een 1-0 voorsprong.

De Emma vrouwen werden wakker geschud en zette gelijk meer druk, helaas kwamen zij niet verder dan een schot op de lat en een aantal ballen naast de paal. De scheidsrechter, die meer bezig was met de intocht van Sinterklaas als de wedstrijd, floot 7 minuten voor tijd al af, hierdoor liepen de gemoederen hoog op langs de lijn.

Na een donderspeech van trainer Tonnie en een tactische omzetting, kwamen de Emma vrouwen met het mes tussen de tanden het veld op.

Na 10 minuten stond het al 1-1, na goed voorbereidend werk van Sil en een goede actie van Niamh kwam Michelle in een kansrijke situatie, die zij niet onbenut liet en prachtig afwerkte.

De druk bij Klundert nam toe en de Emma vrouwen bleven goed druk zetten, rond de 65e minuut kwam Nikkie van den Dungen, jawel de dochter van, op als rechtshalf en passeerde 2 vrouwen, zette vervolgens haar wereldberoemde kapbeweging in, schoot de bal in de pot en wederom was Michelle het die de bal tussen de palen werkte.

Klundert zette nog even aan tot aan de laatste minuut, echter was dit niet voldoende, waardoor Emma met 3 punten naar huis ging.

Ik wens iedereen van Emma een goed weekend toe en de scheidsrechter van Klundert alvast een hele fijne pakjesavond.