SC Emma- vv Waspik 1-1

Emma hield thuis middenmoter Waspik op 1-1 maar blijft drager van de rode lantaarn. Emma’s selectiespeler Randy van Eden doet verslag: ‘Vandaag de hervatting van de competitie, thuis tegen Waspik. Dat heeft een tijdje bovenaan gestaan en is teruggezakt naar de middenmoot. We wisten dus niet wat we konden verwachten…’
Randy vervolgt: ‘Al snel was duidelijk, dat Waspik veel voetballend vermogen heeft en het balletje makkelijk rond liet gaan. Wij hadden hier moeite mee en Waspik was dan ook de gehele wedstrijd de betere. We kwamen toch op 1-0 door een goeie goal van Dylan Stiegelis. In deze fase van de wedstrijd, hadden wij de wedstrijd op slot kunnen gooien. Michael Potkamp schoot de bal binnen, maar via binnenkant paal en binnenkant paal ging de bal er niet over. Hierna volgde nog een grote kans voor Potkamp, maar de keeper pakte deze fantastisch. Na een goeie aanval kwam Waspik op 1-1.
Randy van Eden: ‘De tweede helft waren wij minder en was Waspik de bovenliggende partij. Maar wij hadden een aantal mogelijkheden en Waspik creëerde eigenlijk ook niks, al waren ze aan de bal wel beter. Wij hebben met z’n allen geknokt voor dat ene puntje vandaag en dat koesteren wij dan ook. We moeten punten sprokkelen in de strijd tegen degradatie. Hoe we die pakken interesseert ons niet zoveel op dit moment’.
STAND 3de klas na vandaag: Bavel 11-22, FC Dordrecht Am 12-22, Gudok 11-19, Reeshof 11-18, Dubbeldam 12-17, 7de RCD 12-16, 10de GSC/ODS 12-13, 13de SC Emma 11-6.
Deel dit met je vrienden!