SC Emma - VV Virtus 1-1 ( 0-0)

Dinsdagavond 16-08 oefende SC Emma tegen het vorig seizoen gepromoveerde Virtus uit Zevenbergen.

Deze zeer leuke en nuttige wedstrijd eindigde in 1-1. Na een 0-1 achterstand scoorde Luferdi vlak voor tijd de verdiende 1-1. Dit was een juiste weerspiegeling van het spelbeeld waar SC Emma de eerste helft de beste kansen kreeg en na rust waren de betere mogelijkheden voor onze sportieve gasten.

Afgelopen weekend is SC Emma winnaar geworden van het legendarische Zebra toernooi bij SSW. Na donderdagavond al met 1-2 gewonnen te hebben van SSW za werd afgelopen zondag Dubbeldam met 4-0 verslagen.

Al met al een goede start van de oefencampagne waar vooral opviel dat we in de breedte aanzienlijk sterker zijn geworden dan vorig seizoen en hierdoor Roy de Bruin meer keuzes heeft.