SC Emma verliest finale tegen DFC op Ger Husen Toernooi

Emma verliest Finale tegen DFC
DFC blijft ongeslagen op Ger Husen toernooi.
DFC mocht deze middag wederom de Ger Husen bokaal als winnaar omhoog houden. Sinds de bokaal is vernoemd naar Ger Husen is DFC elk jaar de winnaar van het toernooi. De bokaal werd deze editie uitgereikt door Mark Husen. Zodoende blijft de prestigeuze bokaal wederom in de prijzenkast aan de Reeweg Oost.
DFC begon door blessures gehavend aan de eindstrijd. SC Emma zette DFC in de beginfase onder druk, maar Daniel Jansen stond paraat om zijn doel schoon te houden. Okan mocht halverwege de 1e helft de bal op de stip leggen voor een strafschop na een aangeschoten handsbal. Deze kans liet hij niet onbenut en de 1-0 was een feit. Aanvallend was DFC in deze fase sterker en de 2-0 van Max Hartendorp uit een corner was zeker terecht.
Na rust kwam SC Emma zeer sterk uit de startblokken en binnen 7 min was de stand gelijk getrokken tot 2-2. In deze fase moest DFC alle zeilen bijzetten om niet onder gesneeeuwd te worden door SC Emma. Gelukkig doorstond DFC de sterke periode van SC Emma en kon het via een vrije trap van Okan de 3-2 op het scorebord noteren. Een counter van DFC zorgde voor de 4-2 en de wedstrijd was gelopen. De 5-2 door Max Hartendorp zorgde voor de kers op de taart.
Wederom legde DFC beslag op de Ger Husen bokaal en blijft deze in eigen bezit.
De strijd om plaats 3 en 4 ging tussen GSC/ODS zat en vv Klundert. Een 5-1 zege van onze Brabantse vrienden, gaf de volgende eindresultaat: