SC Emma – SC Gastel 1-3

Vandaag Gastel thuis, titelkandidaat nummer 1, dus wij konden onze borst nat maken. Helaas missen wij op dit moment 8 basisspelers’, aldus Randy van Eden namens de Dordtse ploeg.
Randy over de wedstrijd: ‘De eerste helft speelde wij niet onverdienstelijk en konden op 1, 2-0 voorsprong komen. Maar wij scoren op het moment heel moeilijk. Gastel kwam op 0-1, maar wij voelden ons niet kansloos. Al een paar minuten later kwamen wij op 1-1 door Michael Potkamp’.
‘De tweede helft hadden wij weer de betere kansen en hadden via Darren Segboer op 2-1 moeten komen, maar die miste helaas een honderd-procent-kans. Gastel werd zenuwachtig en speelde gehaast. Toch kwamen zij op 1-2 en liepen wij weer achter de feiten aan. Wij moesten alles op alles zetten en Gastel scoorde nog de 1-3’.
Randy van Eden rondt af: ‘Wij zitten echt in de hoek waar de klappen vallen en de gifbeker moet blijkbaar helemaal leeg. Toch mogen we trots zijn op de discipline die we vandaag geleverd hebben. Vooral als we op dit moment maar over 12 basisspelers kunnen beschikken’.
*STAND 3de klas: SC Gastel 20-51, Virtus 20-49, Oosterhout 20-38, 5de Dubbeldam 20-34, 6de Emma 20-33, 8ste RCD 20-28, 9de GSC/ODS 20-27, 12de FC Dordrecht Am 19-13.
*STAND 3de PERIODE: Gastel 3-9, Virtus 3-7, Dubbeldam 3-7, 7de GSC /ODS 3-6. (Gastel en Virtus hebben al een periode).