SC Emma pakt knap punt in Goirle (3-3)

GSBW Goirle – SC Emma 3-3
Een knap resultaat van de Dordtse derdeklasser bij de nummer drie van het klassement. Emma klom door het punt naar de twaalfde stek. Bovenaan nam Rijen de koppositie over van Trinitas Oisterwijk door de concurrent in een rechtstreeks duel te verslaan.
Selectiespeler Randy van Eden doet namens de Dordtse ploeg verslag. ‘Vandaag GSWB uit. Voor ons een onbekende ploeg. Zij staan derde en hebben goeie en duidelijke resultaten op papier staan. Wij staan 13e en onze vorm is ver te zoeken…’
‘De eerste helft werden we compleet overlopen en hadden weinig te vertellen. Kwamen op 1-0 achter en eigenlijk was dit meer dan terecht. Afspraken kwamen niet na en we liepen achter de feiten aan. We kregen nog een aantal mogelijkheden op een goal, maar we zitten in de hoek waar de klappen vallen. Zo werd een goal afgekeurd van ons wegens een handsbal. Net voor rust werd het 2-0’.
Randy van Eden vervolgt: ‘In de rust hebben we elkaar even flink aangepakt en de waarheid verteld. De aftrap werd genomen en we gingen als beesten jagen op de bal. GSBW stond te kijken van ‘wat gebeurt ons nu’ en dat was ook wat we wilden.
We scoorden via Potkamp de 2-1. Maar enkele minuten later werd het 3-1. Dan heb je het gevoel dat het toch lastig wordt en het wéér niet onze kant op valt. We hebben hierna met ‘schijt’ gespeeld en onze huid duur verkocht. Via Luiferdi Marchena kwamen we op 3-2 en door een treffer van Bayram Akyon zelfs op 3-3. Serhan Tenekecioglu heeft ons hierna, op de been gehouden met fantastische reddingen’.
Randy rondt af: ‘We hebben een punt uit het vuur gesleept en op basis van de tweede helft echt terecht. Laten we hopen, dat onze opmars nu kan beginnen’.
*STAND 3de klas: Rijen 14-31, Trinitas 14-30, GSBW 14-25, 12de SC Emma 14-10, 13de WJS 12-9, 14de en laatste Coal 14-7.
Deel dit met je vrienden!