SC Emma ook bij Terheijden met lege handen (1-0)

Het lukte derdeklasser SC Emma ook vandaag niet drie punten bij te schrijven op het magere conto. Bij Terheijden werd met 1-0 verloren.
Randy van Eden doet namens Emma verslag. ‘Vandaag mochten we uit aantreden tegen Terheijden. Zij staan bekend als een fysieke ploeg met een knollentuin, zo ook vandaag. De eerste helft speelde zich vooral af op het middenveld, veel lange ballen en veel duels. Een wedstrijd overigens met veel kaarten. Eigenlijk gaven beide weinig weg, zo was de rust ook 0-0’.
Selectiespeler Randy van Eden vervolgt: Na rust had ik zelf de 0-1 op de voet. Mijn stift ging over de keeper, maar met zijn vingertoppen, tikte hij de bal net over. Via een klutsbal kwamen we toch 1-0 achter. Zal je net zien… We hebben het nog geprobeerd, maar tot grote kansen kwamen we niet meer. Een resultaat hadden we verdiend vandaag, maar we staan weer met lege handen.
Volgende week Coal thuis en die is cruciaal voor ons’.
*STAND 3de klas: Rijen 15-34, Trinitas Oisterwijk 14-30, 12de SC Emma 15-10, WSJ 12-9, Coal 15-7.