SC Emma - EBOH 4-4 ( 2-3)

Dinsdag 30-08-2022 oefende ons vlaggenschip tegen de één klasse hoger spelende stadsgenoot EBOH. Bij deze wedstrijd stond er een dubbele broederstrijd op het spel. Rayvano en Ricardo van der Merwe / Maikel en Joey Steenbakker stonden tegenover elkaar. Om tijdens het volgende kerstdiner familievete's te voorkomen eindigde deze wedstrijd in een 4-4 gelijke stand. Het eerste half uur was Emma duidelijk de bovenliggende partij en kwamen dan ook via Rayvano van de Merwe op 1-0 vlak hierna scoorde ook Dylan Stiegelis de 2-0. Na een verdiende penalty voor EBOH scoorde oud Emma speler Noel Goossens de aansluittreffer. Hierna was Emma geheel de kluts kwijt en wist de tegenpartij nog 2x te scoren voor de rust. Wederom Goossens en vd Merwe waren de doelpuntenmakers. Na rust kwam EBOH al snel op 2-4 door de 2e penalty van Goossens. Hierna kregen onze gasten nog enkele goede mogelijkheden om de score uit te breiden. Na 70 minuten kreeg Emma weer meer grip op de tegenstander en door Ricardo van der Merwe en Dylan Kool werd er nog een 4-4 gelijkspel uit het vuur gehaald. In de slotfase kreeg een fitter Emma nog enkele kansen maar de doelman van EBOH hield zijn doel schoon.

Aanstaande zondag de eerste bekerwedstrijd thuis tegen TPO uit Moerdijk aanvang 14.00 uur.