SC Emma - Blauw-Wit 81

Morgen staat het eerste duel om promotie naar de 3de klasse op het programma. Emma neemt het op tegen Blauw Wit '81, dat als 4de is geƫindigd in de 4de klasse C.

Het is voor het eerst in ruim 10 jaar dat Emma weer deelneemt aan de nacompetitie om promotie naar de 3de klasse. Lang leek het er op dat Emma als kampioen rechtstreeks zou promoveren. Een dramatisch slechte 2de seizoenshelft maakte echter een einde aan deze droom. Uiteindelijk eindigde Emma op de 3de plaats, en mag het door de winst van de 1ste periodetitel deelnemen aan de nacompetitie.

De gasten uit De Moer eindigde zoals gezegd op de 4de plaats in hun competitie. Door winst van de 2de periode mogen zij deelnemen aan de nacompetitie. Emma en Blauw Wit troffen elkaar 4x eerder in de seizoenen 2014/2015 en 2015/2016. Emma wist er 2x met de winst van door te gaan en Blauw Wit 1x. Verder werd een een keer met 0-0 gelijk gespeeld.

Kunnen de mannen onder leiding van aanvoerder Thomas Vigelius de rug rechten na de dramatische 2de seizoenshelft? Afgelopen week tegen BSC waren de eerste tekenen van herstel weer te zien. Er werd goed gevoetbald en nog belangrijker, er werden weer kansen gecreƫerd en gescoord. De trainingen afgelopen week waren fel en hard, aan de voorbereiding ligt het dus niet.

Tot morgen op het zonovergoten sportpark! Aftrap 14.30.

SC Emma - Blauw-Wit 81

Deel dit met je vrienden!