Revanche SC Emma Vrouwen 1 uit tegen RCD (Uitslag 1-4)

Na de 1-2 nederlaag in de competitie 2 weken geleden thuis tegen RCD waren de SC Emma VR1 uit op een revanche vandaag in de wedstrijd voor de KNVB beker.
Claire nam de dames van VR1 aan de hand in de 1e helft en scoorde werkelijk 2 schitterende goals en zo gingen de SC Emma VR1 met een 0-2 voorsprong de kleedkamer in. Het had zelfs 0-3 kunnen zijn door een penalty die helaas werd gemist.
In de 2e helft golfde het spel op en en neer en een steeds beter spelend RCD kwam terug in de wedstrijd door een tegengoal en toen kreeg SC Emma VR1 het steeds moeilijker maar een uitstekend keepende Laura hield die periode Emma in de wedstrijd. De tot dan toe in de wedstrijd onzichtbare Beyza werd door trainer Robert van het middenveld afgehaald en in de spits gezet en dit betaalde zich snel uit door mooie 2 goals van Beyza en was de wedstrijd gespeeld en is SC Emma VR1 door naar de volgende ronde in de KNVB beker.
Vandaag een hele leuke wedstrijd gezien tussen 2 goede ploegen met kansen over en weer en uitstekend geleid door Dhr. Joop Hartman.
Dames SC Emma VR1 en trainer Robert, leidster Anne en vlagger Jan gefeliciteerd met deze mooie uitoverwinning en nu kijken wat de loting voor Emma brengt in de volgende ronde van de KNVB Beker. Leuk ook om te zien dat er hoop supporters vandaag aanwezig waren om de VR1 aan te moedigen.
Doelpunten Clair 2x, Beyza 2x
Iedereen fijne feestdagen en een gezond en voorspoedig 2024 toegewenst en na de feestdagen weer keihard trainen en hopen dat de geblesseerde speelsters Niamh en Tammy weer snel aan kunnen sluiten als de dames van SC Emma VR1 in januari weer gaan trainen want 20 januari staat de wedstrijd uit tegen Dubbeldam al op het programma.