Leo Teunissen weer uit het ziekenhuis

Leo Teunissen onze voorzitter is gisteren gelukkig weer thuis gekomen uit het ziekenhuis in Breda.

Het gaat gelukkig elke dag een stukje beter met Leo en heeft al weer genoeg praatjes.

Leo zal nu moeten opsterken en gaan revalideren.

Rustig aan voorlopig Leo !!!

Bestuur

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wederom een update van onze voorzitter via Leo zijn vrouw Ellien:

Leo is van de IC af en naar de afdeling in Breda. Als alles goed gaat mag Leo as zondag of maandag weer naar huis.

Volgens Ellien had Leo gisteren op de IC al praatjes.

Als jullie Leo een kaartje willen sturen wat hem goed zal doen stuur dit dan naar zijn huisadres : Amazone 180, Postcode 3315WK Dordrecht, dan zal zijn vrouw er voor zorg dragen dat ze allemaal bij Leo terecht komen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Even een update via Ellien Teunissen de lieftallige vrouw van onze voorzitter Leo.

Operatie is vandaag goed verlopen, Leo heeft bypass met 5 omleidingen gehad.

Zodra adres bekend kamer ziekenhuis in Breda zal ik dit op de site en FB plaatsen zodat iedereen Leo een kaartje kan sturen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Paar weken geleden is onze voorzitter Leo Teunissen niet goed geworden in Polen tijdens een korte vakantie waarna hij bij thuiskomst is door verwezen naar de cardioloog.

Leo is afgelopen woensdag gekateriseerd in het ziekenhuis en daarbij is geconstateerd dat er bij Leo 3 kransslagaders zijn vernauwd en nu zit te wachten op een open hartoperatie die as dinsdag gaat plaatsvinden in Breda.

Wij wensen Leo heel veel sterkte met deze zware operatie en het hierna revalideren wat wel een maandje of 6 kan gaan duren voor hij weer de oude is.

Wij vragen iedereen om Leo de komende tijd met rust te laten wat hopelijk iedereen begrijpt in deze voor iedereen toch al moeilijke tijd.

Voor bestuurszaken kun je altijd contact opnemen met de andere bestuursleden of mailen naar bestuur@scemma.nl

De bestuurshamer zal voorlopig worden overgenomen door onze 2e voorzitter Gerrit van der Mijle.

Wij zullen jullie op de hoogte houden als Leo is geopereerd.

Leo heel veel sterkte !!!!

Bestuur

Deel dit met je vrienden!