Jeugdkamp (mede) mogelijk door sponsors

Nu de jeugd weer goed groeiende is, kwam het idee op tafel voor een jeugdkamp. Wanneer je nu nog vraagt aan oudere (jeugd)leden wat hun leukste herinnering is aan de jeugd, wordt vaak het jeugdkamp genoemd en krijg je direct alle verhalen weer te horen.

Vandaar dat we begin dit seizoen het initiatief hebben genomen om dit jaar een jeugdkamp te organiseren en met succes! In totaal gaan we met 44 kinderen en leiders op 6 mei richting Austerlitz/Zeist (tegenover KNVB-complex).

We gaan er met zijn allen een fantastisch leuke ervaring/herinnering van maken en hopen dit jaarlijks verder uit te kunnen bouwen!!

Om het kamp mogelijk te maken is er natuurlijk geld nodig. Naast een beperkt inschrijfgeld van de deelnemers en leiders hebben wij een mooie bijdrage van het hoofdbestuur ontvangen. Daarnaast hebben zich spontaan sponsors gemeld en daar zijn wij een ieder heel dankbaar voor;

· Barpersoneel (uit de fooienpot)

· Gerrit van der Mijle

· Papierboys van het 1e uur (jeugd)

· Otto de Bruin

Om ervoor te zorgen dat de leiding er straks netjes en herkenbaar bij loopt zijn er polo’s aangeschaft en deze zijn gratis voorzien van een EMMA-logo door Stanley Matena (oud-speler SC Emma). Hij is eigenaar van Your WorkWear, een bedrijf dat totaalleverancier is van bedrijfskleding, werkschoenen en PBM’s. Neem eens een kijkje op www.yourworkwear.nl

Deel dit met je vrienden!