Jeugdkamp dag 3

De kampleiding is in 2 groepen opgesplitst die de nacht wakker bleven. Al zou je het niet verwachten een aantal jonge leiders (we noemen geen namen hoor Mickey en Jesper) konden dit niet volhouden en gingen dus eerder naar bed voor hun schoonheidsslaapje. Om 05:45 even een rondje gelopen bij de kinderen om te kijken hoe schattig ze zijn als ze slapen.

De JO8 en JO9 waren alweer vroeg wakker en moest nog wel een tijdje in hun kamers blijven. Deze tijd benutten zij goed, door al hun kleren bij elkaar te leggen en zelfs al in te pakken. Plotseling ontstond er een kussengevecht tussen de leiding en de kids van de JO8 en JO9 en dat om half 9 ‘s ochtends. De kids die nog niet wakker waren, werden om 9 uur heel leuk wakker gemaakt, namelijk door keihard het nummer ‘wakker worden’ van Jochem Meyer te draaien en met een paar pannen tegen elkaar aan te slaan. Hierna hadden ze de tijd om even wakker te worden, voordat ze konden gaan ontbijten.

Na het ontbijt moesten de kids (die dat nog niet hadden gedaan) hun tassen helemaal inpakken, voordat we naar de laatste 2 rondes + finale rondes gingen van de Penaltybokaal. Net zoals gisteren zaten daar weer onhoudbare ballen tussen voor onze Keeper Randy maar toch wist hij er ook een aantal heel knap tegen te houden. Toen de penaltybokaal was afgelopen was het tijd om weer terug te gaan naar het huisje en moesten de kamers helemaal schoon gemaakt worden. Een paar elftallen waren heel snel klaar hiermee andere hebben hier wat langer over moeten doen, door de hoeveelheid troep die in hun kamers lag.

Hierna was het tijd voor de lunch en daarna was het alweer tijd om alle spullen buiten neer te zetten en nog even te spelen totdat het tijd was om naar huis te gaan.

Eenmaal bij Emma aangekomen werden de kinderen opgewacht door hun ouders, broertjes of zusjes, opa’s, oma’s etc. In de kantine kregen zij eerst nog een lekker patatje en wat te drinken. Daarna vond de prijsuitreiking plaats en kregen de winnaars een mooie beker en medaille. Alle kids kregen als aandenken een sleutelhanger met het SC Emma logo.

Al met al een mooie afsluiting van een erg leuk Jeugdkamp, dat zeker voor herhaling vatbaar is! Wie weet volgend jaar met nog meer “bro’s”!?!

Hierbij willen wij de kids, de leiding en sponsoren nogmaals bedanken voor dit fantastiche weekend.

PS, foto’s en filmpjes volgen nog!

Deel dit met je vrienden!