Irene'58 - SC Emma 0-1

Net als in de eerdere confrontatie had Emma moeite met de nog altijd puntloze hekkensluiter die niettemin heel sportief besloot zich niet uit de competitie terug te trekken.
Emma-speler Randy van Eden doet verslag. ‘Irene staat het hele seizoen al onderaan, met 0 punten. Tegen zulke tegenstanders, kan je het eigenlijk nooit goed doen. Het was al gauw duidelijk, dat wij de hele wedstrijd de bal zouden hebben en het spel moesten maken. Positiespel was lastig, omdat het veld niet best was, maar toch lukte het ons, om de bal rond te laten gaan. Na enkele kansen, kwamen we eindelijk op 0-1 via Maciek Dziecdzic. Nu was het de taak het tempo hoog te houden en snel uit te lopen naar een hogere score. De bal wilde er vooralsnog niet in en gingen rusten met 0-1’.
Randy van Eden vervolgt: ‘De tweede helft gingen we gelijk weer op zoek naar goals, we probeerden Irene onder druk te zetten en zo snel mogelijk weer de bal in bezit te hebben. Via een penalty konden we op 0-2 komen, deze werd echter gemist. Irene kwam de gehele wedstrijd er niet aan te pas. Ja, 0-1 is uiteraard matig, maar de taak in dit soort wedstrijden is heel simpel. Zo snel mogelijk scoren, wedstrijd uitspelen en de punten mee terug nemen, dat hebben wij goed gedaan’.
©Fred van Dongen
Deel dit met je vrienden!