Dames 2 "trainingskamp" met filmpje

Teamweekend VR2

Vrijdag 21 april was het dan zover. Vr2 ging met z’n allen een weekend weg. Om 18:30 verzamelde we allemaal bij Emma, om vervolgens af te reizen naar Eibergen. Bij Meerkerk werd er even een tussenstop gehouden bij de Mac donalds, waarna de weg werd vervolgd richting Eibergen.

Eenmaal daar aangekomen was het tijd om alle spullen uit te pakken en de bedden op te maken. Toen iedereen klaar was met uitpakken, hebben we beneden verzameld. Er werd besloten dat we nog een spelletje gingen doen. Dit is natuurlijk niet bij 1 spelletje gebleven. Tijdens de spelletjes kwam ineens de eigenaar binnen om kennis te maken.

Bij de kennismaking van de eigenaar werd verteld dat er geluidssprieten in de velden om ons heen lagen van de NAVO. Gelukkig werd er verteld dat we op de veiligste plek waren omdat er om het half uur beveiliging langs rijdt. Er waren bepaalde mensen die hun oren dicht deden bij dit verhaal, want dit was wel erg eng om aan te horen.

Uiteindelijk gingen er nog 2 koffie zetten om half 2. Maaike kwam in paniek naar beneden, want ze was bang dat ze mee waren genomen door Slender man.

Zaterdag 22 april:
Om half 7 was de eerste al wakker. Met de rest was 10:00 afgesproken voor het ontbijt.

Wonder boven wonder was bijna iedereen eerder wakker en beneden. Na het ontbijt zijn er een aantal sportief een rondje wezen lopen in het bos. Waarbij de rest even heeft genoten van de rust in het huis.

Om 13:30 was het dan zover om ons klaar te maken voor het paintballen en om nog langs de winkels te gaan, want iemand was zijn schoenen vergeten. Ik noem geen namen maar Manon check volgende keer goed je spullen!!
Eenmaal bij het paintballen aangekomen werden we in onze pakken gehesen en kregen we een uitleg hoe de pistolen werkten. Tot grote schrik van Naomi, want die hebben we bijna moeten reanimeren door het geluid. Uiteindelijk zijn er twee teams gemaakt met de fanatiekste in ons midden; Quendelina.
Team geel heeft allebei de potjes gewonnen.

S’ avonds zijn wij gaan gourmetten, waarna er nog even gerelaxt werd. Om vervolgens aan ons themafeestje te beginnen, namelijk: een pyjama party…

Nadat iedereen was opgefrist en omgekleed in pyjama, begon de avond…
Vervolgens haalde Esmeralda de eeuwenoude grap uit met de 3 eieren: Manon zou 3 eieren op haar hoofd krijgen voor €50,-. Ze zei gelijk ‘ja’, maar kreeg helaas maar 2 eieren op haar hoofd…

Zondag 23 april:
Nadat we allemaal fris en fruitig waren opgestaan, zijn we richting Dordt vertrokken. Wel hebben we een tussenstop gemaakt bij ‘La Place’ (of volgens Celeste ‘La Plees’) om lekker af te sluiten met een lunch. Uiteindelijk zijn we richting Emma gereden en was het weekendje helaas voorbij…

Dit weekend zijn er ook weer bijzondere uitspraken gedaan:
Zo hebben we twee nieuwe spreekwoorden geleerd; Er staat een paard in de gang, dat je zo vol zit als een worst en dat losse melk vies is.
Zo kwam er een nieuwe geschiedenisles bij, dat Napoleon Bonaparte onderdeel was van de VOC. En laten we ook niet vergeten dat de broer van Einstein Frankenstein is.
En als laatste werd de wereldkaart nog omgegooid, want Kos hoort bij Kroatië…

Ik ga het hierbij laten anders ben ik voorlopig nog niet klaar, ‘Breakie breakie aan de NAVO: VR2 is weer veilig aangekomen in Dordt.

Deel dit met je vrienden!