Dag 1 jeugdkamp

Vandaag was het dan eindelijk zo ver…..ons jeugdkamp.

Vanmiddag zijn er drie leiders vooruit gereden naar Austerlitz, om een aantal voorbereidingen te treffen, voor dat de kids aankwamen. In de bus zat er de sfeer er al goed in en de buschauffeur deed er een schepje bovenop door keihard Snollebollekes in de bus te draaien.

Toen de kinderen er waren, konden ze hun plekje aan de tafel gaan zitten waar hun naam bij stond. Daar werden nog even kort de regels uitgelegd en mochten de kinderen naar hun kamer en hun bedden opmaken, daarna werd er een lekker potje gevoetbald op het veldje bij ons huisje. Hier werd een wedstrijdje gespeeld tussen de leiders en alle kinderen. De leiders hebben natuurlijk gewonnen!

Daarna was het tijd om te eten, vooraf was er tomatensoep, vervolgd door Nasi en het toetje was Chocoladevla. Na het eten hebben een aantal leiders weer potje gevoetbald en een aantal leiders waren erg fanatiek met tikkertje.

De kids gingen daarna van jong naar oud douchen en vervolgens de kamers in, maar we verwachten dat het een onrustige nacht gaat worden…

Wordt vervolgd

Deel dit met je vrienden!