Bavel - SC Emma 4-1

Gisteren stond Bavel uit op het programma, de bovenste tegen de onderste’, zo luidt Randy van Eden namens SC Emma zijn verslag in. Randy: ‘De gehele wedstrijd waren wij de betere. Zaten overal kort op, combineerden goed en creëerden genoeg kansen. Bavel kwam via een echte zondagsschot op 1-0. En kort hierna scoorden ze vanuit een corner de 2-0. Verdiend? Nee zeker niet, wij hadden zelf met 0-2 de rust in moeten gaan, maar goed daar zitten wij nu eenmaal in…’
Randy vervolgt:’ De tweede helft het zelfde spelbeeld. Bavel kwam zelden van de eigen helft af. Michael Potkamp dacht de 2-1 te maken, maar toen het balletje achter de keeper verdween gooide de grens zijn vlag in de lucht en trapte de scheids hier in. Via Willem Beuk kwamen we terecht toch op 2-1. We moesten het laatste kwartier veel risico nemen en Bavel maakte hier gebruik van: 4-1. Nu lijkt het alsof we alle hoeken van het veld gezien hebben, maar in realiteit heeft Bavel niks te vertellen gehad en de uitslag is zeer geflatteerd’.
Randy van Eden haalt diep adem: ‘Een zuivere goal afgekeurd, twee zuivere penalty’s onthouden… Het schijnt normaal te zijn als je de Moerdijkbrug over gaat Maar als we zo blijven spelen als vandaag en knokken voor elkaar, gaan we ons gauw veilig spelen’.